Adatvédelmi szabályzat

Bevezető

A C4WEB STUDIO SRL (C4studio) szigorúan tiszteletben tartja a személyes adatok bizalmasságát. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban.

A jelen adatvédelmi szabályzat meghatározza, hogy a C4studio hogyan dolgozza fel a személyes adatokat, és kizárólag a C4studio által a C4studio honlapon gyűjtött személyes adatokra vonatkozik. A jelen adatvédelmi szabályzat nem vonatkozik a C4studio által bármilyen más eszközzel vagy más honlapon keresztül gyűjtött személyes adatokra. A C4studio által gyűjtött összes személyes adatot a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően használják.

Adatkezelő

A C4studio weboldal adatkezelője:

C4WEB STUDIO SRL
300627 Temesvár (Románia), Cl. Torontalului 7 sc. B ap. 36
Cégjegyzékszám: J35/2534/2013
Közösségi adószám: RO34548173
Adószám: 32329797

A C4studio társaságnál személyes adatai csak a menedzsment csapat számára hozzáférhetők. Személyes adatai nem lesznek elérhetők harmadik felek vagy adatfeldolgozók számára.

Személyes adatok felhasználása

A C4studio honlap által a C4studio társaságnak szolgáltatott személyes adatokat a gyűjtés időpontjában megjelölt célokra használják. Továbbá a személyes adatok felhasználhatók statisztikai elemzésekhez.

A C4studio a következő célokra gyűjti és dolgozza fel a személyes adatokat:

  • termékek és szolgáltatások nyújtása, beleértve marketing szolgáltatások, hirdetések és kedvezmények, kivéve ha a felhasználó letiltja az ilyen jellegű értesítéseket;
  • az önéletrajzok és az állásokra jelentkezők adatbázisának felépítése (karrier oldal).

Beleegyezés

A felhasználók a C4studio társaságnak tett személyes adatszolgáltatás által beleegyeznek ezen adatok feldolgozásába a C4studio által a jelen adatvédelmi szabályzat szerint.

A személyes adatok ellenőrzése, frissítése és módosítása

A következő jogai vannak a személyes adataival kapcsolatban:

  • megnézni, milyen esetleges adataink vannak Önről;
  • módosítani/ frissíteni az Ön adatait;
  • töröltetni az Önnel kapcsolatos összes adatot;
  • adatátviteli kérelmet tenni;
  • kifejezni bármilyen aggodalmat az adatai használatával kapcsolatban.

Ha bármikor kérdése van a fentiekkel kapcsolatban, akkor egyszerűen küldje el kérést e-mailben a következő címre: [email protected].

A személyes adatok ellenőrzése, frissítése vagy módosítása a kérelem megérkezésétől számított 40 napon belül történik.

Linkek harmadik felek honlapjaira

A jelen adatvédelmi szabályzat kizárólag a C4studio által gyűjtött személyes adatokra vonatkozik, és nem vonatkozik harmadik felek honlapjaira, amelyekhez a felhasználók hozzáférhetnek a jelen honlapról.

A C4studio nem vállal felelősséget harmadik felek honlapjainak adatvédelmi szabályzataiért. A C4studio azt tanácsolja a felhasználóknak, hogy a személyes adatok regisztrálása előtt olvassák el a honlapok adatvédelmi szabályzatait.

Értesítés a változásokról

A C4studio értesíti az összes tagot az adatvédelmi szabályzat összes változásáról. Ha a C4studio úgy dönt, hogy megváltoztatja az adatvédelmi szabályzatát, akkor ezeket a változásokat a jelen oldalon közli annak érdekében, hogy a felhasználó mindig tudja, hogyan kerülnek felhasználásra személyes adatai a C4studio által.

Ha közvetlenül kapcsolatba szeretne lépni velünk az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a következő címre: [email protected].

Van egy projektje vagy csak beszélgetne?Üzenjen most!

Nyitottak vagyunk minden új kérdésre, felkérésre. Ha felkeltettük érdeklődését, megtetszett Önnek a munkánk vagy van olyan projektje, amelyet meg szeretne velünk beszélni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

Cégadatok

C4WEB STUDIO SRL Cégjegyzékszám: J35/2534/2013 Közösségi adószám: RO34548173 Adószám: 32329797