Rólunk

Egyedi szoftvereket és minőségi webes megoldásokat kínáló fejlesztő cég vagyunk. 2013 óta több tucat sikeres projektet valósítottunk meg boldog ügyfeleinknek, 11 országban.

Célunk ügyfeleink üzleti növekedésének segítése innovatív megoldások és kiváló minőségű szoftverek szolgáltatásával. Az állandó kommunikáció, a szenvedély és a rugalmasság olyan értékek, amelyekben hiszünk, és amelyek ideális hosszú távú partnerekké tesznek minket.

Szeretne többet megtudni munkáinkról?
Esettanulmányok

Szoftverfejlesztési folyamat

A C4studio-nál alkalmazkodunk az ügyfelek igényeinek és a projekt követelményeinek, egyúttal biztosítva, hogy a fejlesztési folyamatunk rugalmas és átlátható minden résztvevő számára. Az alábbiakban némi betekintést szeretnénk nyújtani ebbe a folyamatba:

 1. Üzleti követelmények elemzése

  Minden az első telefonhívással vagy e-maillel kezdődik, amelyben Ön részletezi az igényeit. Elsődlegesen a kihívások és igények feltérképezésére, valamint a készségeinkkel és az erőforrásainkkal való megfelelésre összpontosítunk. Együtt dokumentáljuk minden igényét, amelyek kivitelezhetőek, mérhetőek, az azonosított üzleti igényeknek megfelelőek és a rendszertervezéshez elég részletesek kell legyenek. Ezután kidolgozzuk a megoldásokat és a prototípusok első terveit.

 2. Szoftverarchitektúra tervezése

  Gondoljon úgy a szoftverarchitektúrára, mint arra az állványzatra, amelyre a szoftver épül. Ezért döntő fontosságú a megfelelő létrehozás. Az architektúra tervezés egy iteratív folyamat: a teljes rendszer magas szintű struktúráinak megtervezésével kezdjük, majd a komponensek sajátosságaival. Elemezzük a funkcionális követelményeket, a minőségi attribútumokat (például a biztonságot, a teljesítményt, a megbízhatóságot, a skálázhatóságot és az újrafelhasználhatóságot) és az integrációt más rendszerekkel.

 3. Fejlesztés és minőségbiztosítás

  A fejlesztési szakasz a rendszertervezés befejezése után kezdődik. Ez minden szoftverfejlesztési folyamat alapvető tevékenysége. A fejlesztés gyakran szakaszokban történik, világos eredményeket határozva meg minden szakasz esetében. Minden szakasz végén tesztelünk, biztosítva azt, hogy a termék valóban megfelel a követelmények szakaszban meghatározott igényeknek.

 4. Telepítés

  A sikeres végső tesztelés után a termék készen áll a telepítésre. Segítséget nyújtunk a produkciós környezetbe való telepítéshez, és biztosítjuk, hogy minden a célnak megfelelően működik.

 5. Karbantartás

  A szoftverkarbantartás a hibák megelőzésére és javítására összpontosít, de a jelenlegi rendszer adaptációjára és tökéletesítésére is vonatkozhat. Segíthetünk abban, hogy rendszere naprakész maradjon a legújabb technológiai változásokkal szemben, foglalkozhatunk a technikai adóssággal, kisebb változtatásokat tehetünk a funkciók bővítése érdekében, javíthatjuk a felhasználói élményt vagy finomra hangolhatjuk a szoftvert az élettartam meghosszabbítása érdekében.

Szeretné tudni hogyan segíthetünk önnek?
Olvasson tovább

Csapatunk

Péter Illés

Péter Illés

Társtulajdonos,
ügyvezető
Norbert Zsombori

Norbert Zsombori

Társtulajdonos,
vezető fejlesztő
Csongor Ur

Ur Csongor

Fejlesztő

Eszter Balla

Eszter Balla

Projektmenedzser

Dávid Simon

Dávid Simon

Fejlesztő

Zoltán Sárosi

Zoltán Sárosi

Fejlesztő

Zsolt Kálmán

Zsolt Kálmán

UX tervező

Csatlakozz csapatunkhoz

Szenvedélyes, kreatív és nagyra törő munkatársakat keresünk.

Úgy gondoljuk, hogy a tapasztalatot és a tudást meg kell osztani, ezért ösztönözzük a csapat tagjai közötti kommunikációt és cégen belüli képzéseket tartunk. Ismerkedj meg velünk, tudd meg hogyan pörgünk munka közben, és mit szeretünk a munkánkban.

A képzettség és a egyetemi oklevelek helyett inkább a megfelelőséget és az ambíciót vesszük figyelembe. Ezért ha úgy gondolod, hogy rendelkezel ezekkel a tulajdonságokkal, akkor keresd fel az https://c4studio.ro/careers oldalt vagy írj nekünk.

Csatlakozz csapatunkhoz
Tudj meg többet az általunk használt technológiákról
Eszköztár

Van egy projektje vagy csak beszélgetne?Üzenjen most!

Nyitottak vagyunk minden új kérdésre, felkérésre. Ha felkeltettük érdeklődését, megtetszett Önnek a munkánk vagy van olyan projektje, amelyet meg szeretne velünk beszélni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

Cégadatok

C4WEB STUDIO SRL Cégjegyzékszám: J35/2534/2013 Közösségi adószám: RO34548173 Adószám: 32329797